За Нас

Образователен център LINGO LANDS е мястото, където децата учат и преживяват английския език. Мястото, на което неусетно проговаряш езика на героите от любими филми. Мястото, в което спокойно можете да оставите вашето дете. В обучението ние съчетаваме съвременни ефективни методи и новаторски подходи.

lingo

Умението да общуваш на английски език отваря вратите към един цял нов свят – книги, филми, пътувания … Изучаването на чужд език, може да бъде толкова лесно – малко мотивация, радост от учебния процес и добър метод на обучение. А ние обичаме английския език и вярваме в резултатите, които дава нашия педагогически подход. В основата са забавлението /съобразено с възрастта на децата/, приятната учебна атмосфера, както и високо ефективният и доказан в практиката начин на поднасяне на учебния материал.

Вярваме, че всяко дете е езиков гений!

Нашата цел

е както да предоставим възможността на децата да достигнат най-високо владеене на английски език, така и да ги възпитаме като позитивни, уверени и отговорни хора, които умеят да работят в екип, да вземат самостоятелно решения и да се адаптират с лекота към променящите се условия.

Мотото ни е “Учим с радост!”

Стремежът ни е да запознаем децата с радостта, която може да носи ученето. При нас децата учат езика по лесен, ненатоварващ и същевременно с това ефективен начин. Забележително е колко бързо и лесно в детска възраст може да се научи нов език. Ние комбинираме тази ценна дарба с много забавления и положителни емоции. Децата израстват със самочуствие, че се справят, успяват да се включат без проблем в разговори на английски език и всичко това им дава “летящ старт,” в живота на възрастни, който им предстои. Затова нашето задължение е да насърчаваме, подкрепяваме и подготвяме нашите ученици, за предстоящите предизвикателства. Новият материал се овладява чрез игри, песни, движение, рисуване и разбира се … много смях. За нас е много важно учениците да разбират и да говорят езика без задръжки.

Владеенето на английски език е богатство само по себе си, но то е и много повече – “врата” към една нова култура.

Целта ни е да създадем “щастлив и динамичен” образователен център, където децата ще са мотивирани и вдъхновени да научават, където ще се учат да бъдат задружни и да уважават себе си и околните. Целта ни е атмосферата да е както насърчаваща, така и наситена с предизвикателства, които провикират всяко дете да покаже най-доброто, на което е способно.

В различните проекти, по които работим с децата, използваме рециклирани материали и се учим как да пазим и уважаваме средата, в която живеем. Стремим се да възпитаваме децата в здравословен начин на живот и ги насърчаваме да бъдат активни всеки възможен ден.

Предимството ни е, че работим в малки групи и имаме индивидуално отношение към потребностите на всяко дете. Целите ни включват и децата да са щастливи и в безопасност.

Четенето на книги е “на специална почит” при нас. Надяваме се внимателно подбраните, интересни книги, по които ще работим в клас, вкъщи или просто всяко дете ще има възможността самостоятелно да разглежда и чете в нашия образователен център, да запалят искрата на любовта към четенето изобщо, която да ги съпровожда и в по-нататъшния им живот като възрастни. Паралелно с това се стремим да развием и уменията за “писане”, да пишат правилно, да изразяват мислите си разбираемо и с лекота – качество, което също ще им е от полза във всички сфери на живота като възрастни. Особено внимание обръщаме на способността да могат да изразяват мнението си пред публика – свободно и без притеснения.

НАШИЯТ ЕКИП

Подборът на преподаватели е решаващ при всяко обучение, но е още по-важен, когато става въпрос за деца и тинейджъри, защото осъзнаваме важността на задачата да им осигурим по-добро бъдеще.

Екипът ни се състои от високо квалифицирани и компетентни преподаватели с дългогодишен опит в обучението на малки деца. Гордеем се с подбора на нашите кадри, които са забележителни в подхода и чувствителността си към децата. Те са грижовни, позитивни по природа и всеотдайни в работата си, откликват с внимание към индивидуалността на всяко дете. Отдаден да подпомага развитието на децата, екипът осигурява изключително висок стандарт на образованието в ранното детство.

Екипът ни цели да покаже на децата и тинейджърите, че ученето може да бъде много вдъхновяващо – чрез разширяването на мирогледа и потапянето в една нова култура и начин на живот. Няма по-голяма радост от това, да усетим, че децата са щастливи от постигнатото. Екипът от преподаватели е най-голямата ценност на нашия езиков център.

Сподели