Изложба Arts & English + Космос

02 ЮНИ 2018г. Тема: Изложба Arts & English + Космос

Идея: На 02 юни 2018г. между 10:00 и 12:30ч. ще се проведе Изложба на творбите, създадени от малките художници в Lingo Lands по време на занятията по Arts & English през учебната 2017-2018 година.

Целта на събитието е да проследи постигнатите резултати и да представи поглeда на децата върху темите, които бяха разгледани в програмата. Задачите бяха многообразни и малките творци имаха възможност да преминат, както през различни думи и песни, така и през широка палитра от материали и техники за работа, включващи стъкло, глина, текстил, темпера, пастел и др.

Занятията доказаха, че за творческия потенциал няма възрастови граници и при нас се обучаваха и деца под три години, които създадоха вдъхновяващи творби. По време на занятията съчетахмe обучнието и на малките - децата, и на по-големите - родителите. Имаше теми, които обаче останаха най-любими и дълго време децата говориха за тях с плам. Една от тези теми беше “Космос”. Затова, на последното за учебната ни година занятие ще направим леко завръщане във времето и ще поговорим отново за планетитете и галактиките. Ще работим със сух пастел и ще изградим космически цветни мъглявини.

И разбира се, ще връчим грамоти на най-изявените млади творци и ще си направим едно незабравимо парти.

Умения: Създаване на цветни композиции със сух пастел. Разширяване на общата култура на тема космос, както и речниковия запас по темата.

Готови ли сте за нашето последно занятие за учебната 2017-2018 година? Заповядайте на 02 юни от 10:00 до 12:30ч. Ще творим, научаваме и забавляваме заедно в LINGO LANDS!

Материалите се осигуряват от екипа на LINGO LANDS.

Цена за посещение на Изложбата и участие в Арт ателието – 10 лв./дете.

За допълнителна информация и записване на тел.: 0888 97 37 18; 0878 56 97 97 или e-mail: info@lingolands.bg

Сподели