Изкуства и английски

LINGO LANDS® стартира нова програма Arts&English свързана с изкуства и английски език, насочена към най-малките деца. Предлагаме възможност на децата да прекарват съботните сутрини във време за занимателни игри на английски и творчество, заедно със своите родители. Децата ще придобият знания за естеството на материалите и основните им физически качества.
Снимки от заниманията

Arts&English

Декември 2018 0

Декември 2018

През месец декември духът на Коледа ще завладее Lingo Lands. Децата ще изработят празнична декорация като венец за врата, стъклен свещник и коледни играчки от глина, както и вкусни коледни меденки и сладки.

Прочети още...
Ноември 2018 0

Ноември 2018

През месец ноември насочваме вниманието си към стъклото. Ще рисуваме върху малки стъклени плочици със студени бои за стъкло.

Прочети още...
Октомври 2018 0

Октомври 2018

Започваме учебната 2018-2019 година вдъхновени от графичните техники и ще направим нашите творби в черно и бяло.

Прочети още...
Май 2018 0

Май 2018

Занятията през месец май са насочени към самостоятелното изразяване на малките художници, преминали през курса Arts&English в LINGO LANDS.

Прочети още...
Април 2018 0

Април 2018

През април ще запознаем децата с част от вълнуващите традиции по света, ще разкажем за празника на цветовете в Индия, сватбите по света, значението на багрите в различните култури и ще изработим сламени кукли.

Прочети още...
Март 2018 0

Март 2018

Децата ще изработят кукли от различни материали и картини, вдъхновени от света на играчките.

Прочети още...
Сподели